Bart Wiegmans (56)‘Bas verkeert in dezelfde levensfase als ik. Hij kan daardoor voorbeelden geven uit zijn eigen leven en mijn worstelingen goed aanvoelen.’

“Ik kwam bij Bas omdat ik 56 ben en me afvroeg wat ik de rest van mijn werkzame leven nog zou willen doen. Ik ben leidinggevende van een projectmanagementafdeling binnen een lokale vestiging van een grote multinational, een technisch bedrijf met zijn hoofdkantoor in Duitsland. Dat geeft veel zekerheid, maar er zijn ook veel regels en grote beslissingen moeten over veel schijven. Daar heb ik wel moeite mee.

Lees meer

Rosa Mulder (37)‘Ik werd niet gestuurd, ik deed het echt zelf.’

“Een jaar geleden zat ik behoorlijk klem op mijn werk. Ik heb een wetenschappelijke achtergrond en werkte bij een wetenschappelijk instituut, maar ik zat meer in een supportfunctie. Ik had een tijdelijk contract en het was onduidelijk of dat zou worden verlengd. Daarbij had ik nog eens een conflict met een collega. Wat wil ik?, vroeg ik me af. Met die vraag kwam ik bij Bas. 

Lees meer

Serf Doesborgh (29)‘Niet alleen praten, maar ook methodes om je verder te helpen.’

“Ik werkte bij een onderzoeksinstituut dat kijkt naar de maatschappelijke impact van technologie maar ik was voor mijn gevoel veel te veel ‘onderzoeker’, er was te weinig interactie met de samenleving. Na een plezierig intakegesprek heb ik besloten om met Bas in zee te gaan. Daar heb ik geen spijt van gehad.

Lees meer